Védjük vállalkozását, Ön nyugodtan dolgozhat!”

VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁSOK

VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁSOK

A vállalkozások értéket teremtenek, amely többek között abban is megnyilvánul, hogy fejlődésük során egyre nagyobb értékű ingatlanokkal, eszközökkel, készletekkel rendelkeznek. Egy nagyobb káresemény alapjaiban nehezíti meg a napi munkát és a megfelelő kártérítés nélkül akár évekkel korábbi állapotokat hozhat vissza. Fontos, hogy a rengeteg munkával felépített vagyon biztonságáról gondoskodjunk. Ezt elsősorban a különféle, tűz-, munkavédelmi-, szakmai rendszabályok betartásával , másodsorban egy személyre szabott biztosítási konstrukcióval tehetjük meg.

A kockázatok felmérése, elemzése, a vagyontárgyak biztosítási értékelése a mi feladatunk. A telephelyek bejárásán az épületeket, berendezéseket felmérjük, a könyvelési adatok segítségével meghatározzuk az értéküket. Mindezt annak érdekében, hogy egy káresemény után a kártérítési összegből az eredeti állapotot helyre lehessen állítani.

Alapvető kockázatok a tűz, robbanás, villámcsapás, légi jármű lezuhanása.

Természeti károk a földrengés, árvíz, vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, omlás.

Járulékos veszélyek a vezetékes vízkárok, füst, hő okozta károk, jármű ütközése, villámcsapás másodlagos hatása, betöréses lopás, rablás, üvegtörés.

Ezeken kívül számtalan kiegészítő kockázattal bővíthető a szerződés. Ilyenek például az elfolyt víz, bővített vezetékes víz, szabadban tárolt vagyontárgyak, stb

Legfontosabb, hogy a gyakorlott kárszakértő szemével látjuk a veszélyeket és az azok elleni leghatékonyabb védekezés módszerét is.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Tovább

Rólunk mondták

Vélemények a Mester Alkuszról

Csak ajánlani tudom a Mester Alkuszt, mert azt érzem, hogy nem csak ajánlatokat gyűjtenek és adnak át, hanem megismerve az igényeinket segítenek a számunkra ( és nem a számukra) legjobb ajánlatot kiválasztani. Ez nem gyakori hozzáállás és így nem csak állandó megbízójuk vagyunk, hanem a bizalmam is elnyerték. Biztosítást csak náluk kötök!

FICZERE Zsolt
Triklon-IT Kft.

A biztosításainkat a Mester Alkusz Kft kezeli, a minap felhívtak, hogy a lakás biztosításunkat a biztosító értékkövetés miatt kb. 40.000 Ft-tal megemelné, de átnézték. Azt javasolják, dolgozzuk át, így több szolgáltatási érték lesz benne, és a díja ráadásul nem is fog emelkedni, ebben az esetben!!!! Letettem a telefont, és azon gondolkoztam, hogy ilyen létezik??? Felhívnak, és azon dolgoznak, hogy Nekem pénzt spóroljanak, és még többlet szolgáltatást is kapok! Alig tértem magamhoz! Mindenkinek a legjobb érzéssel ajánlom!

BARANYINÉ Mariann
Hódszolár Kft.

A céges vagyon és felelősségbiztosítás megkötését bíztam a Mester Alkusz Kft-re. Szakszerű és teljes körű tájékoztatást kaptam az aktuális törvényi és fedezeti feltételekről, így könnyen el tudtam dönteni, hogy melyik konstrukció lesz a vállalkozásomnak a legmegfelelőbb. Több biztosító ajánlatai közül, azonos tartalom mellett, díjban a legkedvezőbbet javasolta. Követi a szerződéseket, az aktuális változásokra felhívja a figyelmet. Az én érdekeimet tartja szem előtt a biztosítóval szemben. Jó szívvel ajánlom a Mester Alkusz Kft-t azoknak, akiknek fontos, hogy a vállalkozása, biztosítás szempontjából, biztos kezekben legyen.

KOPILOVIC Erzsébet
Classic Grill szerb étterem

FDR nyilatkozat: Társaságunk tájékoztatása a fenntarthatósággal kapcsolatos közzétételekről szóló 2019/2088 számú EU rendelet >> (SFDR) szerint. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tájékoztatója>> SFDR témában.
Panaszkezelés: Az ügyféltérben kifüggesztett és www.mesteralkusz.hu weboldalon közzétett panaszkezelési szabályzat szerint. A fogyasztó kérheti a Mester Alkusz Kft-től a Mester Alkusz Kft felügyeletét ellátó Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) beadható fogyasztói megkeresés vagy a Pénzügyi Békéltető Testülethez (PBT) intézhető, vitarendezésre irányuló eljárás megindítására vonatkozó kérelem formanyomtatványát, ha a Mester Alkusz Kft előzőleg elutasította a fogyasztó panaszát. A kérés nyomán a Mester Alkusz Kft ingyenesen elküldi ezeket a dokumentumokat az adott kérelmezőnek. Panaszát, kifogását előterjesztheti a Magyar Nemzeti Bank (MNB) weboldalán elérhető formanyomtatványon is, melyet ide kattintva érhet el.
Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által közzétett „Mit tegyünk, ha pénzügyi panaszunk van?” és „Pénzügyi Békéltető Testület” témájú tájékoztatókat.
A fogyasztó online vitarendezési platformon keresztül online is kezdeményezheti a jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezését a közösen megválasztott vitarendezési fórumnál, a kapcsolódó MNB tájékoztatót ITT olvashatja el. Magyarországon a pénzügyi fogyasztói jogviták rendezésére a Pénzügyi Békéltető Testület jogosult.
Adatkezelés: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósági (NAIH) nyilvántartási szám:……….. Adatkezelési szabályzat elérhető itt>>

Készítette: Innoversity Kft.