Biztonság az úton – biztosítással a cél felé!

GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁSOK

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

A közlekedésben résztvevő gépjármű üzembentartója által másoknak okozott károk megtérítésére szolgáló felelősségbiztosítás.
A KGFB-re vonatkozó törvényi szabályozás a 2009. évi LXII. törvény a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, valamint annak mindenkor hatályos kiegészítései. Ezek értelmében egységes biztosítási feltételek és ezen belül azonos mértékű kártérítési limitek alapján vállal valamennyi hazánkban gépjármű-felelősségbiztosítási módozatot művelő biztosító biztosítási fedezetet.
Összehasonlító programunk megmutatja a piacon fellelhető legkedvezőbb díjat.

Azonban ha nem rendelkezik a gépjármű casco biztosítással érdemes áttekinteni a KGFB mellé köthető kiegészítő biztosításokat is. Ezek a leggyakrabban előforduló saját károk esetén nyújtanak szolgáltatást, így például a vaddal való ütközés, kavics felverődés okozta szélvédő károk, gépjármű assistance, stb.

CASCO biztosítás

A forgalom és a gépjárművek számának növekedése, a kiszámíthatatlan, szélsőséges időjárás, az egyre magasabb alkatrész és szolgáltatási árak együttesen okozzák, hogy a teljes körű casco biztosítás jelentősége egyre nagyobb. Ez a termék általában a következő kockázatokat fedezi: tűz- és elemi károk, saját hibás töréskárok, rész- és teljes lopáskár, vandalizmus, rongálás, önálló üvegtörés károk. A teljes körű biztosítási fedezet mellé igény szerint válaszható kiegészítő (baleset, assistance, jogvédelem, poggyász, kölcsönjármű, GAP stb.) biztosításokat is kínálnak a biztosító társaságok.

A vállalati flották részére is megtaláljuk a gépjármű biztosítási piacon elérhető lehető legjobb megoldást, figyelembe véve a cégek tevékenységét, sajátos kockázati jellemzőit és az egyedi igényeket.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Tovább

Rólunk mondták

Vélemények a Mester Alkuszról

Csak ajánlani tudom a Mester Alkuszt, mert azt érzem, hogy nem csak ajánlatokat gyűjtenek és adnak át, hanem megismerve az igényeinket segítenek a számunkra ( és nem a számukra) legjobb ajánlatot kiválasztani. Ez nem gyakori hozzáállás és így nem csak állandó megbízójuk vagyunk, hanem a bizalmam is elnyerték. Biztosítást csak náluk kötök!

FICZERE Zsolt
Triklon-IT Kft.

A biztosításainkat a Mester Alkusz Kft kezeli, a minap felhívtak, hogy a lakás biztosításunkat a biztosító értékkövetés miatt kb. 40.000 Ft-tal megemelné, de átnézték. Azt javasolják, dolgozzuk át, így több szolgáltatási érték lesz benne, és a díja ráadásul nem is fog emelkedni, ebben az esetben!!!! Letettem a telefont, és azon gondolkoztam, hogy ilyen létezik??? Felhívnak, és azon dolgoznak, hogy Nekem pénzt spóroljanak, és még többlet szolgáltatást is kapok! Alig tértem magamhoz! Mindenkinek a legjobb érzéssel ajánlom!

BARANYINÉ Mariann
Hódszolár Kft.

A céges vagyon és felelősségbiztosítás megkötését bíztam a Mester Alkusz Kft-re. Szakszerű és teljes körű tájékoztatást kaptam az aktuális törvényi és fedezeti feltételekről, így könnyen el tudtam dönteni, hogy melyik konstrukció lesz a vállalkozásomnak a legmegfelelőbb. Több biztosító ajánlatai közül, azonos tartalom mellett, díjban a legkedvezőbbet javasolta. Követi a szerződéseket, az aktuális változásokra felhívja a figyelmet. Az én érdekeimet tartja szem előtt a biztosítóval szemben. Jó szívvel ajánlom a Mester Alkusz Kft-t azoknak, akiknek fontos, hogy a vállalkozása, biztosítás szempontjából, biztos kezekben legyen.

KOPILOVIC Erzsébet
Classic Grill szerb étterem

FDR nyilatkozat: Társaságunk tájékoztatása a fenntarthatósággal kapcsolatos közzétételekről szóló 2019/2088 számú EU rendelet >> (SFDR) szerint. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tájékoztatója>> SFDR témában.
Panaszkezelés: Az ügyféltérben kifüggesztett és www.mesteralkusz.hu weboldalon közzétett panaszkezelési szabályzat szerint. A fogyasztó kérheti a Mester Alkusz Kft-től a Mester Alkusz Kft felügyeletét ellátó Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) beadható fogyasztói megkeresés vagy a Pénzügyi Békéltető Testülethez (PBT) intézhető, vitarendezésre irányuló eljárás megindítására vonatkozó kérelem formanyomtatványát, ha a Mester Alkusz Kft előzőleg elutasította a fogyasztó panaszát. A kérés nyomán a Mester Alkusz Kft ingyenesen elküldi ezeket a dokumentumokat az adott kérelmezőnek. Panaszát, kifogását előterjesztheti a Magyar Nemzeti Bank (MNB) weboldalán elérhető formanyomtatványon is, melyet ide kattintva érhet el.
Figyelmébe ajánljuk a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által közzétett „Mit tegyünk, ha pénzügyi panaszunk van?” és „Pénzügyi Békéltető Testület” témájú tájékoztatókat.
A fogyasztó online vitarendezési platformon keresztül online is kezdeményezheti a jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezését a közösen megválasztott vitarendezési fórumnál, a kapcsolódó MNB tájékoztatót ITT olvashatja el. Magyarországon a pénzügyi fogyasztói jogviták rendezésére a Pénzügyi Békéltető Testület jogosult.
Adatkezelés: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósági (NAIH) nyilvántartási szám:……….. Adatkezelési szabályzat elérhető itt>>

Készítette: Innoversity Kft.